Lotaria Kombetare

English (UK)
A+ A A-

Sponsorizimi

Me fillimin e aktiviteve të saj të lojërave të fatit në Shqipëri, Lotaria Kombëtare, by austrian lotteries, do të marrë përsipër përgjegjësitë shoqërore dhe do të mbështesë projekte dhe institucione të ndryshme nga të cilat përfiton shoqëria shqiptare. Sipas parimit “Mirë për Shqipërinë”, do të financohen dhe mbështeten nisma dhe projekte të fushave të ndryshme.

 

 

Kontrollo Biletën

Shkruani Nr. e biletës:
  • Bileta Gërvishtëse “Zemra me Fat”
  • "Shesh-Besh" - Bileta Gërvishtëse nga Lotaria Kombëtare
  • "Një Det i Artë" -- Bileta Gërvishtëse nga Lotaria Kombëtare
  • "Simbolet e Fatit" - Bileta Gërvishtëse nga Lotaria Kombëtare
  • "Surprizat e Festave" - Bileta Gërvishtëse nga Lotaria Kombëtare
  • Biletat Gërvishtëse nga Lotaria Kombëtare
  • Bëhuni gati për të gërvishtur, së shpejti...
  • Ftesë

VENDNDODHJET TONA

all rights reserved © 2015 Lotaria Kombëtare by austrian lotteries